• Facebook
  • LinkedIn

This page is being translated by Google Translate

Hét visitekaartje voor je bedrijf

Employer
branding

Zie People 2 Partner als de perfecte aanvulling op jouw HR-team. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan verder!

Landingspagina in eigen huisstijl

Employer branding wordt steeds belangrijker in de huidige arbeidsmarkt. Het is niet alleen van belang om potentiële werknemers aan te trekken, maar ook om huidige werknemers te behouden. Een effectieve manier om employer branding in te zetten is door middel van een eigen landingspagina in de huisstijl van jouw bedrijf.

 

Op deze employer branding pagina kun je jouw bedrijf op een unieke en aantrekkelijke manier presenteren aan potentiële werknemers. Door de huisstijl te gebruiken, wordt de herkenbaarheid vergroot en wordt de boodschap consistent en professioneel overgebracht.  En het mooie is; People 2 Partner regelt de rest!

Jouw bedrijf in beeld en video

Mensen zijn visueel ingesteld en zijn vaak meer geneigd om te blijven hangen op een pagina die er mooi uitziet. Door gebruik te maken van goed beeldmateriaal kun je je als bedrijf op een professionele manier presenteren en de juiste sfeer neerzetten. Dit kan bijdragen aan een positieve ervaring bij potentiële werknemers en hen aansporen om verder te kijken naar wat jij als bedrijf te bieden hebt.

 

People 2 Partner gaat graag met jou in gesprek om jouw bedrijf op de meest professionele manier te profileren op de website.

Employer branding starten? Neem contact op

Start jouw employer branding vandaag nog en trek talentvolle werknemers aan. Wij kijken uit naar een samenwerking!