Ons werk stopt niet bij werving
Daar beginnen we pas.

WELKOM BIJ PEOPLE 2 PARTNER.

People 2 Partner is een professionele bemiddelingsorganisatie (actief op nationaal en internationaal niveau), bestaande uit zowel een in-, door- als uitstroom divisie. Wij bedienen een breed scala aan opdrachtgevers, variërend van lokale kleine organisaties, midden-klein bedrijf tot grote internationale ondernemingen in diverse sectoren.

People 2 Partner staat bekend als een organisatie met een ongeëvenaard vermogen in het invullen van zelfs de moeilijkste vacatures. Ons deskundige team van consultants, van vakspecialist tot generalist, richt zich niet alleen op instroom van personeel. U kunt ook bij ons terecht als u behoefte heeft aan advies of hulp bij de door- en uitstroom van personeel. Immers, ons werk stopt niet bij de werving. Daar begint onze dienstverlening pas!

Buiten de eigen website zijn de vacatures ook te vinden op diverse jobsites als nationale vacature bank, Werkzoeken, Indeed en social media.

 

Zeer positief! Tijdens het gesprek met de consultant werd er vanuit mogelijkheden gedacht.

Verginia Costa, Assistent Backoffice Consultant

Inmiddels in dienst bij Kardex Remstar. Voor mij was het een fijne periode om voor People 2 Partner te werken. Een absolute aanrader!

Tony Winters, Service Engineer

Birgül was a big help for me in finding new job opportunities here in the Netherlands.

Liberty Donato, Remote Monitoring Specialist

Birgül is een top recruiter met passie voor haar vak!

Markus Schmidt, Technical Support Representative